Onze mensen

Een groep jonge professionals met een eigen mening en het vermogen om op korte termijn de marktpositie van jouw bedrijf te versterken. Onze mensen slagen erin hun visie te vertalen naar de praktijk. Het resultaat: diensten die jouw bedrijf daadwerkelijk sterker maken! Ze mogen dan digitale duizendpoten zijn, ze lopen niet in zeven sloten tegelijk.

Geen halfbakken adviezen, maar succesvolle strategieën en beloftes die worden waargemaakt. Inhoudelijk sterk, flexibel inzetbaar en gemakkelijk in de omgang, maar zonder de kantjes ervan af te lopen. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet! Deze verse krachten zorgen voor een energie-impuls in jouw bedrijf. Zo komen marketingdoelstellingen weer een stap dichterbij.

jesper-rond
Grafisch vormgever inhuren
Digital marketeer inhuren
SEA Marketeer Inhuren
ashwin-rond

DE SPECIALISTEN

Online marketing & e-commerce

Diensten
Onze marketeers: creatief, technisch en van alle markten thuis
Ons team bestaat uit specialisten met ervaring op het gebied van online marketing, content, digitale strategie en design. Werknemers met veelomvattende kwaliteiten, zoals SEO, SEA, copywriting en social mediamanagement.

Onze contentstrateeg geeft je handvatten om jouw doelgroep content met de ‘wow-factor’ te tonen, een onmisbare schakel in het proces naar meer traffic en conversie.

Goede copywriting draagt bij aan de uitstraling van je bedrijf, trekt bezoekers naar je website en prijst direct je producten en diensten aan. De copywriter zorgt voor meer conversie.

Via e-mails kun je direct communiceren met klanten en geselecteerde doelgroepen. Benut automatische mails en data uit analyses om het maximale uit jouw klantenbestand te halen. Onze e-mailmarketeer weet hoe je dit doet.

Onze grafisch vormgever zal de beste manier vinden om jouw producten en diensten in de kijker te zetten. Kleur, vorm en ruimte komen samen in de designs, maar dat is niet alles.

Wil jij met je bedrijf bovenaan staan in Google? Search Engine Advertising (SEA) is de manier om jouw website snel vindbaar te maken in zoekmachines.

Een aantrekkelijke website die het aantal conversies verhoogt: dat is het doel van onze webdesigner. Schakel hem voor inspirerende en functionele websites, die technisch staan als een huis.

Wil jij de vindbaarheid van jouw website vergroten maar is het optimaliseren voor jou te technisch? SEO marketing biedt kansen voor meer bezoekers.

Alain VerseKrachten

Alain Manche

Online strateeg

Digitale strategie 95%
Management 80%
Alex VerseKrachten

Alex van Duin

Contentstrateeg/-marketeer

Contentmanagement 90%
Contentstrategie 75%
Ashwin VerseKrachten

Ashwin Smith

SEO-Specialist

Zoekmachineoptimalisatie 90%
Contentcreatie 70%
Jesper VerseKrachten

Jesper Langbroek

Copywriter

Copywriting 85%
Contentmanagement 80%
Lianne VerseKrachten

Lianne Vleugels

Graphic designer

Digital design 90%
Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator 85%
Luc VerseKrachten

Luc van Hoogdalem

UX-Designer

User Experience design 85%
Conversieoptimalisatie 75%
Rianne VerseKrachten

Rianne van Baarsen

Contentmarketeer

Social media 85%
Contentmanagement 85%

Rick van Gogh

ACCOUNTMANAGER

Relatiebeheer 95%
Acquisitie 85%
Roy VerseKrachten

Roy Wouters

Accountmanager

Relatiebeheer 95%
Acquisitie 85%

Tristan Croes

E-mailmarketeer

E-mailmarketing 85%
Contentmanagement 70%
Vivina VerseKrachten

Vivina Kerber

SEA-Specialist

Vertalingen (Duits) 95%
Social advertising 75%

Interesse om bij dit team te horen?

Laat ons weten waarom jij een verse kracht bent!